Emergence 2020
Sydney Program Guide

FRIDAY

8:00 am

30 min

Registration and Pre-Event Networking

FRIDAY
28 FEBRUARY

Session One

9:00 am

10 min

Welcome Address from Steve Torso

9:10 am

20 min

Guest Speaker: David Hornery

Judo Bank

9:30 am

70 min

Showcasing Companies

9:30 AM: Guarda

9:40 AM: Terra Capital

9:50 AM: RelayPay

10:00 AM: Tidal Ventures

10:10 AM: Wine Collective

10:20 AM: Essential Queensland

10:30 AM: OZ Medicann Group

10:40 AM: Seed Space

10:50 am

10 min

Morning Break

1

Session Two

11:00 am

10 min

Food St

11:20 am

50 min

Showcasing Companies

11:10 AM: MYCPD Solutions

11:20 AM: MTM Film Holdings

11:30 AM: Optiscan Imaging

11:40 AM: Spacer.com.au

11:50 AM: Banxa

12:00 PM: Amplifier Corporation

12:10 pm

30 min

Panel Session

Discovering the Investment trends in Property and Funds

12:40 pm

60 min

Lunch Break

2

Session Three

1:40 pm

10 min

LaTrobe University

1:50 pm

10 min

Showcasing Companies

1:50 PM: Little Green Panda

2:00 pm

30 min

Panel Session

Impact Investment - Finance as a Force for Good

2:30 pm

30 min

Closing Remarks & Networking

3:00 pm

Event Close

3

Create the story with us on social...

#EMERGENCE2020

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Emergence Sydney

Sydney Office: L 7, 60 Pitt Street, Sydney NSW 2000 | Info@wholesaleinvestor.com.au | www.wholesaleinvestor.com.au

©Copyright 2019. All rights reserved.