Emergence 2020
Sydney Program Guide

THURSDAY

8:00 am

60 min

Registration and Pre-Event Networking

THURSDAY
27 FEBRUARY

Session One

9:00 am

10 min

Welcome Address from Steve Torso

9:10 am

20 min

Guest Speaker: Mark Bouris

Executive Chairman of Yelow Brick Road

9:30 am

70 min

Showcasing Companies

9:30 AM: Vira Drones

9:40 AM: Metabolic Health Solutions

9:50 AM: Unleashed

10:00 AM: Living Joy Property Development

10:10 AM: Tractile

10:20 AM: Optima Mining

10:30 AM: Good Earth Dairy

10:40 am

20 min

Morning Break

1

Session Two

11:00 am

60 min

Showcasing Companies

11:00 AM: Posture360 Australia Ltd

11:10 AM: Superdraft

11:20 AM: Visuo

11:30 AM: Rublix Development Pte. Ltd.

11:40 AM: MAAS Solutions

11:50 AM: Elemental Energy Technologies Ltd

12:00 pm

10 min

Brisbane Marketing

12:10 pm

30 min

Panel Session

Discovering Opportunities in Advanced Tech, Deep Tech,Energy and Life Science

12:40 pm

60 min

Lunch Break

2

Session Three

1:40 pm

50 min

Showcasing Companies

1:40 PM: Interactive Engineering Pty Ltd

1:50 PM: Imugene Limited (ASX: IMU)

2:00 PM: MetalStream

2:10 PM: LifeArt

2:20 PM: SUDA Pharmaceuticals Ltd (ASX: SUD)

2:30 pm

20 min

CitiGroup

2:50 pm

30 min

Afternoon Break

3

Session Four

3:20 pm

70 min

Showcasing Companies

3:20 PM: CRIISP

3:30 PM: QuirQy / Suite Control Group

3:40 PM: Telluriq

3:50 PM: Dovetail Developments

4:00 PM: Funding.com.au

4:10 PM: Listing Loop

4:30 pm

30 min

Panel Session

Disruption and Innovation in Financial Services, Blockchain and Digital Assets

5:00 pm

60 min

Closing Remarks & Networking

6:00 pm

Event Close

4

Create the story with us on social...

#EMERGENCE2020

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Emergence Sydney

Sydney Office: L 7, 60 Pitt Street, Sydney NSW 2000 | Info@wholesaleinvestor.com.au | www.wholesaleinvestor.com.au

©Copyright 2019. All rights reserved.